VÁLTOZÁS

Kedves Olvasóink!

A 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet szerint a Jászberényi Városi Könyvtár, 2021. május 03-tól az ALÁBBI FELTÉTELEKKEL nyit ki:

– Könyvtárunk csak védettségi igazolvánnyal és maszkban, kézfertőtlenítés után látogatható! Felhívjuk figyelmüket, hogy 18 év alatti személy felnőtt felügyelete nélkül NEM tartózkodhat a könyvtárban.

A belépéshez szükséges igazolványokat az ajtóban álló biztonsági őr ellenőrzi.

– VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL NEM RENDELKEZŐ Olvasóinknak a KÖNYVTÁR-KAPU szolgáltatásunkat az eddigi szabályok szerint továbbra is FENNTARTJUK!

– Könyvtárunk az alábbiak szerint tart nyitva: Hétfő-kedd-csütörtök-péntek 9:00-17:00 óra.

A védelmi intézkedések további enyhítéséig szombatonként zárva tartunk.

SZOLGÁLTATÁSOK:

Jelenleg KIZÁRÓLAG a kölcsönzési szolgáltatást és a jegyvásárlási lehetőséget indítjuk el! Minden más szolgáltatásunk továbbra is szünetel!

KÖLCSÖNZÉSI HATÁRIDŐ:

Egy hónap türelmi idő után 2021. június 01-től a késedelmi díjakat újból felszámítjuk.

Kérjük, addig hozzák vissza a kikölcsönzött könyveket és egyéb dokumentumokat.

TÁJÉKOZTATÁS CSOPORTOK RÉSZÉRE

Felhívjuk azon csoportok (beleértve iskolai, óvodai csoportok) figyelmét, akik könyvtárunkba (vagy az abban működő Népmesepontba, Csillagdába) szeretnének látogatni, hogy ugyan a

194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet lehetőséget ad könyvtárunk nyitva tartására, de szolgáltatásainkból KIZÁRÓLAG a kölcsönzési szolgáltatást és a jegyvásárlási lehetőséget indítjuk el!

A kultúráért felelős államtitkártól kapott ajánlás alapján a RENDEZVÉNYEK MEGTARTÁSÁRA

(beleértve a csoportos könyvtárlátogatást, Népmesepont vagy Csillagda látogatást, egyéb rendezvényeket) egyenlőre KÖNYVTÁRUNKBAN NINCS LEHETŐSÉG!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Jászberényi Városi Könyvtár dolgozói!