KÖNYVTÁR-KAPU

Kedves Olvasóink! A koronavírus miatt kialakult helyzetben könyvtárunk nem látogatható. Mégis szeretnénk, ha Önök ezen időszak alatt is könyvekhez, olvasnivalóhoz juthatnának.
Ezért bizonytalan ideig a Jászberényi Városi Könyvtár az alábbi módon teszi lehetővé a dokumentumok kölcsönzését:

  • – A kölcsönözni kívánt dokumentumok listáját hétfőtől péntekig 9:00-15:00 óra között a könyvtár központi telefonszámán: 06/57/505-400, Facebook-oldalunkon: Jászberényi Városi Könyvtár vagy e-mailben: jaszkonyvtar@gmail.com címen adhatja le. SZEMÉLYES KÖLCSÖNZÉSRE és KÖNYVTÁRKÖZI KÉRÉSRE NINCS LEHETŐSÉG!
  • – A könyveket a kérés leadását követő napon 10:00-12:00 óra között veheti át személyesen a Jászberényi Városi Könyvtár épületének (Jászberény, Bercsényi út 1.) hátsó, Dózsa György út felőli bejáratánál.
  • Az előre összekészített könyvek eldobható papírtasakban kerülnek átadásra. A KÖNYVTÁR ÉPÜLETÉBE A MUNKATÁRSAKON KÍVÜL BELÉPNI TILOS!
  • – A visszahozott könyveket a könyvtár hátsó bejárata előtt található kocsiban helyezheti el. A visszahozott könyvek minden esetben ózongenerátoros fertőtlenítésen esnek át.
  • – A kölcsönzési határidő a korábban és az újonnan kölcsönzött dokumentumok esetén automatikusan meghosszabbodik a veszélyhelyzet megszűnéséig. Ez idő alatt és ezt követően 30 napig késedelmi díjat nem számítunk fel.

Türelmüket köszönjük!
A Jászberényi Városi Könyvtár munkatársai